Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on heinäkuu, 2024.

Kissaystävä

Minulla on kissaystävä.  Ystävän nimi on Tomppa, hän on väriltään ruskearaidallinen ja valkoinen. Hän asuu pienkerrostalossa Lasikujalla, parveke on kujan puolella. Aina huomatessaan minun kulkevan kujaa pitkin, hän alkaa maukua. Hän on todella eloisa ja leikkisä, aivan ihana kissa! KIssat ovat mukavia!

Ihan kohta!

Saa taas onnitella upeaa kolmikkoa, johon kuuluvat ystävistä ne parhaimmat!Tänään mä.just mietin, tytä voi vitsi,Tänään mä saan hyvän fiiliksen, kun kaikki on hyvin Näin nyt mennään!

Mahtavaa!

Sitä tämä viikko on ollut! Ei haittaa edes epävakainen sää, on ollut niin hyvä fiilis läpi kesän! Iltatori oli sateesta huolimatta erinomaisen hyvä, ihan kuten oli viikkoa aiemminkin ollut! Tänään en ihmettele,  että näin hyvin on, Kyllä tää tästä!

Aikamoista päivää

Sitä on saanut tänään mennä! Kovasti sitä nyt toivoo, että Kemiönsaaren ja Salon  vuoroissa ajavat kuljettajat saisivat jatkaa Vainiolla,  kun näitä pikavuoroja he eivät ole ihan nii  paljoa ajaneet. Näillä mennään,  mitä on, mutta toiveita on!

Kyllä olikin melkoinen aamu

Huisku ja minä ollaan kyllä niin itsepäisiä, että mua ihan hirvittää. Kyllä se töniminen on minua harmittanut, kun kohta voi olla niin, että Huisku iskee hampaat kiinni. Tänään olen ollut hyvällä mielellä kuitenkin!

Upeita asioita...

No on niitä aika monta! On ollut paljin iloa ja valoa. On ollut asioita, joita ei ole voinut unohtaa, on ollut paljin hyvää. Olen päättänyr laittaa ilot eteenpäin, en haöua, että kukaan ystävistäni on surullinen.  Näillä mennään!

Haluaisin sanoa...

Että en todellakaan haluaisi olla sellainen kuin muutama päivä sitten olin. En ikinä tekisi sitä mitä tein. Siinä kohtaa iski niin voimakas turhautuminen autismin kirjoon, niihin haasteisiin, mitä se aina välillä aiheuttaa. Autismin kirjo haastaa minua todella epäreilusti, näitä haasteita en tod3llakaan aina haluaisi ottaa vastaan. Kyllä mä näistä selviän!

Miten olen voinut tehdä tuollaista?

Että uhkailisin itseäni turoaan täräyttämisellä lapsen kuullen!    Ei sellainen tulisi kuuloonkaan normaalille Marialle, nyt vaan iski  todella voimakas turhautuminen autsmin kirjoon. Se sai minut tekemäään sen, minkä tein.

Heinäkuu!

Se on nyt pyörähtämässä käyntiin! Ihan uskomatonta, kuinka nopeasti vuosi on mennyt! Eikä sitä edes mieti niin ihmeemmin, kyllä kesä menee hyvin! On se ollut upea tähän asti , toivon mukaan heinäkuu jatkuu samanlaisena kuin muu osa kesää on ollut!