Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2024.

Tepsin kausi on ohi...

Mutta on kyllä ollut kerta kaikkiaan hienoa nähdä iso tason nosto kauden edetessä.  Olen niin ylpeä, kun surkea runkosarja käännettiin vahvuudeksi. Etenkin pudotuspelien ensimmäinen kierros osoitti ainakin minulle sen, kuinka taisteleva joukkue Tepsi parhaimmillaan on . Nyt taas mennään,  valmistaudutaan uuteen kauteen! On vain yksi,  meidän Tepsi!

Tuleva viikko

Teenkin nyt sitten puolikkaan viikon,  kun on näitä pyhiäkin tiedossa. Maanantain tunti jää pois Eetun keikan takia ja italian tuntia ei ole, koska perjantai on pyhäpäivä.  Tiistaina saksan tunti ja torstaina karaoke, ne ovat ihan normaalisti.  Hyvä mennä näin, kun kursseja on normaalia vähemmän. Mutta pääsiäinen sen ainakin tekee!

Olipa mukavaa meille molemmille!

No olihan se, minulla oli takanani pieni ojaanajoon päättynyt reissu Sauvoon, Marko oli saman auton kanssa Saariselällä.  Muistin hänen jännittäneen sitä, saako tavarat sopimaan,  nyt sanoi, että yhtään enempää tavaroita olisi saanut sopimaan.  Mä kyllä muistan sen oman reissuni niin hyvin, kyllä se on mahtavaa!

No ei ainakaan ekana päivänä

Voinut välttyä Radio Novan kuuntelulta,, kyllä sen aika tarkkaan tiesi. Kyllä varmasti myös loppuviikosta tulee päivi(ä, joina Radio Novaa tulee kuunneltua, en ole ollenkaan sulkenut pois sitä mahdollisuutta. Pitää vaan nauttia, mennä, iloita!

Mitenkähän mahtaa tällä viikolla käydä?

Olen miettinyt sitä, pystynkö välttymään Radio Novan kuuntelulta viikon aikana. Itse en usko siihen, toki se riippuu aika paljon siitäkin, missä olen päivän aikana. Olen kyllä aika varma,  etten pysty välttymään Radio Novan kuuntelulta myöskään tällä viikolla, viime viikolla meni useampi päivä siihen, että Novaa tuli kuunneltua. Uskon,  että tulee kuunneltua myös tämän viikon aikana@

Välillä on...

Vähän vaikeampaa, mutta iloa on siltikin. Eipä siltä Radio Novan kuuntelulta voinut tänäänkään välttyä, ihan oltiin samalla linjalla koko viikko.  Mutta ihan huikea fiilis on ollut tänään, paljon edellistä päivää parempi! Just näin on ihan hyvä  tää on ihan parasta!

Kun se kiroilu ei vaan tarttuisi minuun!

Olen päättänyt pitää kiinni kauniista kielenkäytöstäni, kirosanojen kuunteleminen ei todellakaan edesauta tätä tavoitetta. En halua tehdä mitään, mikä on tavoitteideni vastaista, kiroileminen on yksi näistä tavoitteideni vastaisista asioista.  Toki ymmärrän  syyn, miksi kiroillaan, nivelreumasta  se kiroilu johtuu, mutta koko ajan saan pelätä, milloin alan itse kiroilla.   Toivottavasti en ala kiroilla!

Paljon iloa!

Sitä on mahtunut mun päiviin. Välillä enemmän, toisinaan vähemmän. Elämä on joskus niin hienoa, just sitä, mitä se parhaimmillaan on. Joskus sitä ihmettelee, kuinka paljon hyvää voikaan olla, kun sitä ihan oikeasti on! Eikä voi sanoa, ettei hyviä asioita ole , niitä on!

Uusi levy

Sonata Arcticalta tuli nyt uusi levy ensimmäistä kertaa vuoden 2019 jälkeen.  Yhden kappaleen olen ehtinyt kuulla ja havaita sen hyväksi, joten kyllä voi ihan huoletta sanoa, että todella paljon Sonata Arcticaa kuunteleva ihminen on kyseessä. Enkä myöskään yhden kappaleen perusteella ollut  pettynyt levyyn, kriitikoille se on voinut olla jonkinlainen pettymys.  En ole lukenut arvosteluita juuri ollenkaan, joten hyvä niin!

Olen edelleenkin sitä mieltä

Että pahoja akkoja ei ole. Jokin aika sitten Tiitu sanoi sellainen olevansa, mutta minun mielestäni asia ei ole ihan niin. Se on luonnollista, että vaatii kunnioitusta lauluvuorossa olevalle laulajalle, en minä näe sitä millään tavalla asiattomana, että sanoo. Tiitun tapa sanoa on  minulle hyvin mieluinen,  koska hän ei ota silmätikuksi saatuaan asian sanottua. Mutta sanomisen tyyli on tärkeä, se vaan on niin!

Miten on mahdollista?

Että naisten päivä pääsi unohtumaan? Näinhän minulle kävi, kun italian tunnille mennessä ystäväni Alva tuli omalla koulumatkallaan minua vastaan  ja toivotti hyvää naistenpäivää. Myöhemmin iltapäivällä sama juttu linja-autossa,   mukavaa oli, kun se ol kotipysäkille jäädessä. Pysäkiltä lähtiessään Marko päästää minut suojatien yli, se on hienoa!

Presidentti astuu virkaan

Tänään on se päivä, kun tasavallan presidentti astuu virkaan. Hän on hyvä presidentti,  olen ihan varma siitä! Olen luottavainen siihen, että hän osaa asiat yhtä hyvin kuin Niinistö on osannut. Kielitaidosta se ei ainakaan jää kiinni. Tänään toivon kaikkea hyvää uudelle tasavallan presidentille!